VaraValvur

Laps on iga vanema kõige suurem vara, keda naljalt igale inimesele ja igale poole ei usalda. Inimesel, kellele on usaldatud kalleim vara, on ülim kohustus seda hoida ja kaitsta. Kui aga vara näol on tegemist lapsega, siis on asjad veelgi keerukamad. Inimene, kelle hoolde on usaldatud tulevikku kujundav isiksus, peab olema superkangelane: nägema/kuulma/tunnetama iga ohtu, suunama väikese isiku maailma jne. Nimekiri on lõpmatu, mida peab oskama lastega töötav inimene. Ja just selliseks inimeseks olen ka mina arenenud(ja arenen ka edasi..) - VaraValvur, meessoost lasteaiakasvataja.

esmaspäev, 23. november 2015

Avapostitus OSA 3 ehk millest kirjutan

Milleks blogi ja millest kirjutan?

"Lastega töötaja peab olema konfidentsiaalne ning ei tohi kolmandatele osapooltele lapse kohta infot anda."
"Iga pere eraelu kuulub perele"

JA PALJU MUUD...

KUID..

Minu blogis hakkavad ilmuma postitused nö anonüümselt. Ühegi lapse nime ei mainita või on siis pandud suvaline nimi. Ühegi lasteia nime ei mainita. Ei nimeta ühegi teise kasvataja ega vanema nime ning püüan võimalikult üldsõnaliseks jääda. Arvatavasti nimetan kõiki isikuid mingi hüüdnimega ning keegi ei pea selle peale solvuma, kuna see on lihtsalt suvaliselt võetud hüüdnimi.
Samuti ei saa mind ühegi lasteaiaga ega lapsega seostada, kuna töötan erinevates lasteaedades kokku erinevate lastega ning 1 nädala jooksul võib mul olla 5 eri lasteaeda(töökohta). Ning laste/lasteaedade huvides püüan postitada erinevaid juhtumisi, tähelepanekuid ka ajalises nihkes. Postitatud juhtum ei pruukinud juhtuda just täna, vaid võis ehk juhtuda 2 päeva, 2 kuud või 2 nädalat tagasi.

Miks ja millest postitan?

Teatud lasteaedade, kasvatamiste jm kitsaskohad on hakkanud lihtsalt nii pinda käima, et pean selle kuskil välja ütlema. Kindlasti postitan ka naljakaid juhtumisi, ütlemisi jms. Püüan ka postituste sisse huvipakkuvaid artikelid lisada, erinevaid arvamusi otsida ,kuid kindlasti jutustan ka enda tegemistest, Eks näha, kuidas aja jooksul blogi kujuneb. Peaasi, et jäksu jätkub :)

Kellel huvitavaid ideid, võib märku anda.

Teie,
VaraValvur.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar